Parodontax®
Prevention

Bestrijd tandplak en voorkom tandvleesproblemen

Zoals al in het menu-onderdeel Tandvleesontstekingen is besproken, is het effectief verwijderen en bestrijden van plaque door het poetsen van de tanden en kiezen van essentieel belang om tandvleesproblemen te voorkomen. Bovendien moet een tandpasta geïrriteerd tandvlees verzorgen.

Dit wordt bewerkstelligd door speciale werkzame bestanddelen aan een tandpasta toe te voegen. Deze speciale werkzame bestanddelen zijn onder andere fluoride, natriumbicarbonaat en detergenten.

De tandpasta's van parodontax® bestaan voor wel 70 % uit speciale werkzame bestanddelen, terwijl diverse andere standaardtandpasta's maar ongeveer 25 % aan werkzame bestanddelen bevatten. Daardoor reinigen de tandpasta's van parodontax® het gebit grondig en helpen ze bloedend tandvlees te voorkomen.

Buitengewone formule van de tandpasta's van parodontax<sup>®</sup> met een bijzondere smaak Kruidenextrakten

U kunt kiezen tussen parodontax® Fluoride, parodontax® Whitening, parodontax® Extra Fresh, parodontax® Gel en parodontax® Fluoridevrij.
Daarnaast is het voor het grondig verwijderen van plaque aan te bevelen bij de dagelijkse mondverzorging ook een mondspoeling te gebruiken.
Bij tweemaal daags tandenpoetsen verwijdert de mondspoeling van parodontax® door de actieve formule meer plaque (op de moeilijk te bereiken plekken tussen de tanden en kiezen) dan met tandenpoetsen alleen.
Ook moet er bij de dagelijkse reiniging gebruik worden gemaakt van een tandvleesvriendelijke tandenborstel. Onderzoek door parodontax® heeft een tandenborstel opgeleverd die bijzonder geschikt is voor mensen met overgevoelig of geïrriteerd tandvlees: de tandenborstel van parodontax®.
Als u meer wilt weten over onze producten gaat u naar onze pagina Producten, waar wij u onder andere het verschil uitleggen tussen de diverse varianten van parodontax® en u laten zien hoe u uw gebit en tandvlees rondom kunt beschermen.

Uiteraard moeten er ook regelmatige controles bij de tandarts plaatsvinden. Help zelf uw tanden en kiezen tot op hoge leeftijd gezond te houden en breng daarom regelmatig een bezoek aan de tandarts. Vertel uw tandarts tijdens uw bezoek ook of u last hebt van tandvleesproblemen, zelfs als dat maar heel af en toe optreedt.

Klik hier voor meer informatie over de verzorging van je tandvlees ▸

Expert Vijf stappen om de gezondheid van je tandvlees te beoordelen Hoe kan ik mijn tandvlees verzorgen? Parodontax® producten